Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: lakásvásárlás

36 cikk 1/4 oldal

Hőségriadó

Ingatlanvásárlás megtervezésénél már régóta szinte kizárólagos hívószó a hőszigetelés. Sőt a minél vastagabb hőszigetelés.

Sokan vásárolnának lakást az új családtámogatásokkal

A vásárlást tervezők kétharmada saját részre venne ingatlant, 12 százalékuk másnak, például a gyermekének vásárolna lakást, a befektetési céllal vásárlók aránya pedig 21 százalékos volt a felmérésben.

Rövid távra tervez a fiatal

Az Y generáció (az 1980 és 1994 között születettek) fiatalabb és a Z generáció (az 1995 és 2010 kötött születettek) idősebb tagjai állnak a legjobban, ha pénzügyi alapműveltségről van szó.

Lebutított lakások

Szakértők egyetértenek, hogy a csináld magad! lakásfelújítás és lakberendezés a tévében futó műsoroknak, illetve a Pinteresten elérhető milliónyi szobabelsőképnek köszönhető.

Egyre több külföldi vesz ingatlant

A kormányhivatalok összegzése szerint négy év alatt megkétszereződött a Magyarországon külföldiek által vett lakások és más ingatlanok száma.

Fellendült a lakáspiac, de van, aki kivárna

A Duna House arról számolt be, hogy az elmúlt évek ilyenkor megszokott átlagához képest mintegy 15 százalékkal nőtt a regisztrált ingatlankeresők száma.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.