Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 16., hétfő, Etelka, Aletta napja

Címke: levegőminőség

9 cikk 1/1 oldal

A szobanövények nem javítják hatékonyan a beltéri levegőminőséget

Az otthonokban és irodákban elhelyezett cserepes növények nem javítják hatékonyan a levegőminőséget – állapították meg a philadelphiai Drexel Egyetem kutatói, akik több évtizednyi kutatási eredményt átvizsgálva jutottak arra a megállapításra, hogy egy egyszerű szellőztetés messze túlszárnyalja a szobanövények teljesítményét, ha a beltéri levegő megtisztításáról van szó.

Többfelé javult a levegő minősége

Többfelé javult a levegő minősége, de így is sok helyen magas a légszennyezettség a szállópor-tartalom miatt a Nemzeti Népegészségügyi Központ vasárnapi adatai szerint.

Sokfelé magas a légszennyezettség

Hét településen egészségtelen a levegő az országban – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ pénteken a Facebook-oldalán.

Miskolcon mérsékelték a szmogriadót

Miskolcon mérsékelték a korábban kiadott szmogriadót – tájékoztatta a polgármesteri hivatal sajtóosztálya csütörtökön az MTI-t.

Javult a levegőminőség Szolnokon

Megszüntették Szolnokon a szmogriadó tájékoztatási fokozatát, amelyet szerdán rendeltek el – közölte a polgármesteri hivatal sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Több településen is javult a levegőminőség

Több településen javult a levegő minősége, de egy helyen továbbra is veszélyes, kettőn pedig egészségtelen a levegő a szálló por magas koncentrációja miatt

Jelentősen javult a levegőminőség

Jelentősen javult a levegőminőség az országban – közölte a tisztifőorvos hétfőn a Facebook-oldalán.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …