Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH)

12 cikk 1/2 oldal

Bevált a zöldáram-támogatás

A legnagyobb erőműveinkhez viszonyítva is számottevő a tavaly beépített napelemes áramtermelők összkapacitása, a 2017-ben bevezetett támogatási rendszer működni látszik.

Szolgáltatók útvesztőjében

A 7-es füzet a tartozás okozta jogosultságokat és kötelezettségeket ismerteti, míg a nyolcas számú a társasházban lakóknak nyújt tájékoztatást.

Gombamód szaporodnak az e-töltőállomások

Növekszik a töltések száma, és a tankolt villamos energia mennyisége is. Míg 2017 negyedik negyedévében 13 585 töltést regisztráltak, addig az idei első három hónapban már 97 231-et.

Eligazodni a mérőórák útvesztőjében

A szervezet közzétette a fogyasztók és a szolgáltatók közötti gyakori és jelentős problémákat, és ajánlásokat tett, hogyan kerülhetők el a nagyobb kellemetlenségek.

Egyre több a lakossági napelem

Folytatódott a növekedés 2018 negyedik negyedévében is a háztartási méretű kiserőművek (hmke) piacán, vagyis a korábbi negyedéveket jellemző trend nem szakadt meg.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.