Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH)

10 cikk 1/1 oldal

Csordultig teltek a gáztárolók

A több mint hatmilliárd köbméter földgázból kétmilliárd az a mennyiség, amelyet szokatlan módon még ezen a nyáron, a 2020-as év ellátására kért leszállítani a magyar állam.

Az erőművek is adnak egy éjszakát

Országszerte 42 erőmű nyitja ki kapuit a laikusok és a pályakezdő energetikai szakemberek előtt október 11-én, az Erőművek éjszakáján.

Bevált a zöldáram-támogatás

A legnagyobb erőműveinkhez viszonyítva is számottevő a tavaly beépített napelemes áramtermelők összkapacitása, a 2017-ben bevezetett támogatási rendszer működni látszik.

Szolgáltatók útvesztőjében

A 7-es füzet a tartozás okozta jogosultságokat és kötelezettségeket ismerteti, míg a nyolcas számú a társasházban lakóknak nyújt tájékoztatást.

Gombamód szaporodnak az e-töltőállomások

Növekszik a töltések száma, és a tankolt villamos energia mennyisége is. Míg 2017 negyedik negyedévében 13 585 töltést regisztráltak, addig az idei első három hónapban már 97 231-et.

Eligazodni a mérőórák útvesztőjében

A szervezet közzétette a fogyasztók és a szolgáltatók közötti gyakori és jelentős problémákat, és ajánlásokat tett, hogyan kerülhetők el a nagyobb kellemetlenségek.

Egyre több a lakossági napelem

Folytatódott a növekedés 2018 negyedik negyedévében is a háztartási méretű kiserőművek (hmke) piacán, vagyis a korábbi negyedéveket jellemző trend nem szakadt meg.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …