Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 15., csütörtök, Anasztázia, Tas napja
HÍR TV – CSÖRTEA Facebook demokráciákat tud tönkretenni.

Címke: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK)

10 cikk 1/1 oldal

Zöldfolyosót adna a kamionoknak a kamara

Az iparkamara közlekedéssel és logisztikával kapcsolatos javaslatait az érintett területek szakmai szervezeteinek a közreműködésével alkotta meg. 

Így mentenék meg a turizmust

A turizmus-vendéglátás ágazatot a különösen negatívan érinti a válság. Az ágazatra gyakorolt negatív hatások a turizmus szinte teljes megszűnése miatt meghaladják a 2008-as válság idején tapasztaltakat.

Munkával a gyors élénkítésért

Az emberek jelenlegi munkahelyének megtartása a gazdaság gyors újraindításának alapja az érdekképviseletek egybehangzó véleménye szerint. Ehhez nélkülözhetetlennek tartják a vállalatok támogatását is.

Magyar cégek a klímáért

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kormánydöntés alapján alapította meg a Nyugat-Balkáni Zöld Központ Kft.-t, hogy hozzájáruljon a régió éghajlatvédelmi erőfeszítéseihez.

Parragh László: A kata sok esetben bujtatott munkaszerződést takar

A vállalkozások visszajelzése alapján a kisadózó vállalkozások tételes adója (kata) mögött sok esetben bujtott munkaszerződés van, többek között erre hívta fel a figyelmet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöksége csütörtöki ülésén, amelyen Varga Mihály pénzügyminiszter is részt vett – mondta Parragh László, az MKIK elnöke az MTI-nek.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …