Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 28., kedd, Károly, Karola napja

Címke: mák

8 cikk 1/1 oldal

Az kap pénzt, aki el tudja adni a szőlőt

Új szempontok alapján kaphatnak szerkezetátalakítási támogatást a szőlősgazdák. Azon gazdák pályázatai élveznek előnyt, akik hosszú távú felvásárlási szerződést kötnek az új ültetvény termésére.

Feltöltötte a gazdák bankszámláját a MÁK

Több százmilliárd forintot fizetett ki az elmúlt hetekben a gazdálkodóknak a Magyar Államkincstár. Az idei agrártámogatások előlegeként összesen 212 milliárd forint jutott el mezőgazdasági termelőkhöz.

Pórul járhat, aki nem fizet

Nem árt résen lenniük ezen a héten a gazdáknak, főként, ha valamilyen időjárási körülmény miatt veszteség érte az ültetvényüket. E hét végéig kell ugyanis befizetniük a kárenyhítési hozzájárulást.

Háromszáz kiállító lesz az idei debreceni Farmer Expón

Háromszáz kiállítót várnak Kelet-Magyarország legnagyobb mezőgazdasági szakkiállítására és vásárára, a Farmer Expóra, amelyet az idén 28. alkalommal rendeznek meg augusztus 15-18. között a Debreceni Egyetem Böszörményi úti agrárcampusán – jelentették be a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …