Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 16., vasárnap, Julianna, Lilla napja

Címke: Máv-Start

40 cikk 1/4 oldal

Márciusban indul az első emeletes vonat

Március 15-én először a cegléd–szolnoki vonalon utazhatnak az utasok az emeletes motorvonattal, áprilisban pedig már a váci elővárosi forgalomban is találkozhatnak a KISS-szel.

Talált tárgyak a fedélzeten

A feledékeny utasok által otthagyott tárgyakról nyilvántartást vezet a MÁV-Start, az adatbázisban jelenleg több mint harmincezer tétel található.

Rekordév lesz az idei a vasúti fejlesztések terén

A kormány a 2016 és 2024 közötti időszakban összesen mintegy 5000 milliárd forintot fordít a már befejezett, kivitelezés alatt álló vagy előkészületben lévő vasúti és közúti beruházásokra.

Okostelefonnal vesszük a vonatjegyet

A 40 év alatti felnőttek véleménye különösen jól alakult a vasúti szolgáltatásokról: összességében az új nemzedék 51 százaléka, míg az összes internetes jegyvásárló 86 százaléka elégedett.

Az új vasúti menetrend kedvező változást hoz az utasoknak

Mosóczi László államtitkár kiemelte, 2015-től négy év alatt 138,2 millióról 141,8 millióra nőtt a MÁV-Start utasainak száma, az idei első három negyedévben 105 millió utast szállított a vasúttársaság.
40 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …