Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 5., péntek, Fatime napja
HÍR TV – Publi Cafe:Káoszt szítva verik meg Trumpot

Címke: Mazsihisz

17 cikk 1/2 oldal

Csaba testvér és a Mazsihisz a nemzeti régiókért

A nemzeti régiókért indított polgári kezdeményezés támogatónak száma meghaladta a százezret, további ismert erdélyi személyiségek, magyarországi szervezetek csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Focitorna és családi nap a Mazsihisz szervezésében

Vallásközi focibajnokságot és családi napot rendez vasárnap a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) a Merkapt sportpályán – mondta a szövetség kulturális és sport főtanácsadója pénteken az M1 aktuális csatornán.

Formálódó Mazsihisz–Jobbik szövetség?

Évekkel ezelőtt még a Jobbik ellenzése természetes volt a magyar zsidó szervezetek liberális irányultságú szövetsége, a Mazsihisz részéről.

Elfogadhatatlan a Jobbik és a baloldal kapcsolata

Glitzenstein rabbi erősen kételkedik abban, hogy a Fidesz fenyegetést jelent a zsidókra nézve. – Zsidó perspektívából az Orbán-kormányok közel állnak az ideálishoz – vélekedett.

Egyek és mégis különbözők

A Hajós Alfréd-uszoda főbejáratánál elbizonytalanodom. A szabadba vezető kerítés lezárva, a hallban néhány anyuka és kisgyerek lézeng, őket leszámítva sehol senki.

Heisler András marad a Mazsihisz elnöke

Az újraválasztott elnök fontosnak nevezte, hogy kormányzattal a Mazsihisz tovább konszolidálja a kapcsolatot, ami a Sorsok Háza projekt megvalósításáig harmonikus volt.

Jeruzsálem nevét viseli a budai park

A baráti közeledés gesztusa az is, hogy a magyar főváros vezetése éppen Izrael fennállásának 70. évfordulóján, 2018-ban határozta el, hogy közteret nevez el a zsidó állam ősi fővárosáról.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …