Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: menczer tamás

78 cikk 1/8 oldal

Menczer Tamás gerinctelennek tartja a kiszivárogtatókat

Az államtitkár közösségi oldalán úgy fogalmaz, amíg az Index arról ír, hogy a külügyi vezetők vészhelyzetben is folyamatos és precíz munkát várnak el a munkatársaktól, addig nagy baj nincs.

Áruforgalmi folyósokat jelöltek ki a kamionoknak

Miután a kamion belép az országba, csak kijelölt útvonalon haladhat és kijelölt benzinkútnál tankolhat, majd a szintén kijelölt határállomáson hagyhatja el Magyarország területét.

Menczer Tamás: Nagyon vigyázzunk az időseinkre!

A koronavírus leginkább az idős emberekre veszélyes, ezért a rájuk való odafigyelésre kért mindenkit Facebook-oldalán megosztott videójában az államtitkár.

A bevándorlás már egészségügyi kockázatot is jelent

Az első és egyetlen valós akadály a bevándorlók előtt a magyar kerítés, ami most már az egészségmegőrzés miatt is fontos, hiszen nem lehet tudni, hogy a bevándorlók között elkapta-e valaki a koronavírust.

Továbbra sincs koronavírusos beteg Magyarországon

A külföldön karanténban kezelt magyarok közül egy magyarról tudnak, akinek két tesztje is pozitív lett. Esetében további vizsgálatokra várnak – mondta Menczer Tamás tájékoztatásért felelős államtitkár.

A megelőzéshez közös fellépés kell

A magyar kormány mindent megtesz az itthon élők egészségének biztosításáért és azokért is, akik külföldön tartózkodnak.
78 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …