Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 25., kedd, Géza napja

Címke: Migrációkutató Intézet

18 cikk 1/2 oldal

Elemzés a magyar-szerb határon kialakult helyzetről

A mostani kezdeményezés egyértelműen egy Magyarországgal szembeni nyomásgyakorlási kísérletként értelmezhető, amely a nemzetközi közvélemény szimpátiájának elnyerésére irányult.

Migrációkutató: Nincs vesztenivalójuk a migránsoknak

Dezső Tamás úgy fogalmazott, hogy azok, akik a balkáni útvonalon mozognak, egyfajta „köztes létben” vannak, hiszen az otthonukba nem akarnak visszatérni, de a választott célországuk nem fogadta be őket.

A terrorizmus erősödése régiókat tesz élhetetlenné

A terrorizmus területén nagyot változott a világ, és a folyamatok erősödése várható – mondta Janik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet igazgatója az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Újra napirenden a kvóták

Az olasz La Stampa információi szerint Németország és Franciaország fogadná be minden negyedik bevándorlót, a fennmaradó ötven százalékot pedig a többi tagállam között kellene szétosztani.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …