Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: mnb

233 cikk 1/24 oldal

Kelendők a traktorok, nő a hitelek állománya

A gazdálkodók a kedvezményes finanszírozási lehetőségeknek köszönhetően január és szeptember között mintegy 134 milliárd forintot költöttek az új gépek vásárlására.

Matolcsy György: Megfogadtuk a legnagyobb magyar tanácsát

Ismét az uniós szinten is kiemelkedő magyar növekedési modellt méltató cikket írt Matolcsy György, aki a magyar gazdaságtörténetben kivételesnek nevezi a magyar gazdaság elmúlt évekbeli felzárkózását.

Sokakat csábít vásárlásra a babaváró

Hosszú távon egyre nagyobb számban jelenhetnek meg azok a vevők, akik a babaváró támogatás híján nem terveztek vásárolni, de ennek segítségével belépnek a lakáspiacra – jelentette ki Banai Ádám.

Autógyárak drágítják a lakást

Felpezsdítik a nagy autógyári beruházások az adott város ingatlanpiacát. Ez az elmúlt időszakban jól megfigyelhető volt Győrött és Kecskeméten, ahol a válságot követő években sem volt olyan visszaesés, mint másutt.

Egyszerűbb a kárrendezés

A Magyar Nemzeti Bank két éve elsőként a lakáshitelnél vezette be a fogyasztóbarát minősítési rendszert, amelyet most második lépésként kiterjeszt az otthonbiztosításokra.

Megérkezett a babaváró a lakáspiacra

A támogatást kérvényezők 42 százaléka nyilatkozott úgy, hogy jövőbeli lakáscéljára szeretné igényelni a babavárót, míg további csaknem 16 százalék a meglévő lakását, házát újítaná fel az összegből.
233 cikk 1/24 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …