Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 14., csütörtök, Aliz napja

Címke: mszp

412 cikk 1/42 oldal

Megosztók Czeglédy megbízásai

Bizalmi kérdést emlegetve az MSZP is elfogadhatónak tartja, hogy DK-s polgármesterek a jogerősen elítélt Czeglédy Csaba cégével kötöttek milliós szerződéseket.

Osztogat és tisztogat az ellenzék

Amint az október 13-i önkormányzati választáson a balliberális pártok megszerezték egy-egy nagyváros vezetését, szinte azonnal megkezdték a tisztségek, a jól fizető pozíciók elosztását.

„Bűzlik a baloldal a gyurcsányizmustól”

A Gyurcsány Ferenc által elkövetett bűnök és a Borkai Zsolt által elkövetett erkölcsi kisiklás nem mérhető össze — hívta fel a figyelmet Kövér László házelnök.

Gajda Péternek buknia kell

Gajda Péter újraválasztott kispesti szocialista polgármesternek buknia kell, mert ennek az embernek a pozícióban tartása súlyosan veszélyezteti a közmorált és a közvagyont.

Gőzerővel folyik a posztok elosztása Szombathelyen

Az ellenzék vezette közgyűlés ezúttal háromszor annyi tanácsnokot választott, mint amennyi a korábbi ciklusban volt, ráadásul havi bruttó 250 ezer forint helyett 350 ezret fognak keresni fejenként.

Fő a jókedv!

Az MSZP hajdani üdvöskéje, az ábrándos tekintetű Török Zsolt távozásával határozottan szegényebb lett a hazai politika faunája. Mint láthatjuk, Karácsonynak is hiányzott.

Két DK-s kerület szerződött Czeglédyékkel

Továbbra sem engedi el Czeglédy Csaba kezét a Gyurcsány vezette DK, a párt büntetőügyekbe keveredett ügyvédjének cége most Niedermüller Péter, a VII. kerület új DK-s polgármesterétől kapott megbízást.

A haszon felülírja az erkölcsi aggályt

Az MSZP-s Horváth Csaba vezette zuglói képviselő-testület ma dönt arról, hogy négyéves szerződést köt-e a parkolási csalásai miatt hírhedtté vált céggel.
412 cikk 1/42 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …