Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: művészet

167 cikk 1/17 oldal

Bemenni a tó legmélyére, amikor a legszebb az ég

Péterfy Ábel legújabb művei zömmel a szenvedélyes szörfös látószögei, de szerinte ez a sport nemcsak az alkotáshoz, hanem a mindennapok túléléséhez is elengedhetetlen.

Árnyékvető

Összességében puritán visszafogottság és igényesség jellemzi a tárlatot, egyedül a kiállítás címe tűnik elhibázottnak. A remekművek azonban kárpótolnak érte.

Megküzdeni Góliáttal

Zavarba ejtő mozi Peter Grönlund Góliát című krimi-drámája, mert a film végén nem nagyon tudja a néző, mit gondoljon. Kétségbeesve keresheti mindenki a kapaszkodókat.

Elhunyt Leon Kossoff

Elhunyt 92 évesen Leon Kossoff brit festőművész, a Londoni Iskola egyik kiemelkedő művésze.

Elhunyt Tabányi Mihály harmonikaművész

A dzsesszzenészként is nemzetközi hírnevet szerző, Budapest díszpolgára címmel is kitüntetetett művészt 98 éves korában érte a halál. Az elhunytat a Fővárosi Önkormányzat saját halottjának tekinti.
167 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.