Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 10., kedd, Judit napja

Címke: múzeumok

13 cikk 1/2 oldal

A veszprémi Bakonyi Ház lett az Év tájháza

A veszprémi Bakonyi Ház nyerte el a 2019-es Év tájháza díjat a Magyarországi Tájházak Szövetsége XVII. Országos Szakmai Konferenciáján és Találkozóján.

Jubileumi kiállítás nyílik a százéves Hopp Múzeumban

Made in Asia címmel, mintegy félezer műtárgyon keresztül tekinti át a gyűjtemény történetét az idén százéves Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum csütörtöktől látható, jubileumi kiállítása.

Római hagyaték és kortárs szemlélet

A „Nyugat királynője” felé fordítja figyelmünket a Múzeumok éjszakája országos rendezvénysorozat, amelynek idei központja Szombathely, a kétezer éve folyamatosan lakott város lesz.

A leideni Rijksmuseum Boerhaave lett az év európai múzeuma

A leideni Rijksmuseum Boerhaave, a holland nemzeti tudományos és orvostudományi múzeum nyerte el Az év európai múzeuma díjat, amelyért 17 ország negyven kiállítóhelye versengett 2019-ben. A díjat szombat este adták át Szarajevóban.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …