Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 8., vasárnap, Mária napja

Címke: NB II

9 cikk 1/1 oldal

Most még csak üzemzavar

A tizedik helyre csúszott zöld-fehéreket a kiesés réme fenyegeti. Az atomerőmű-párhuzammal élve: ami most van, még csak üzemzavar, a katasztrófát az NB II jelentené.

Szűkül, de még ott van a szakadék

A vasárnapi MTK-Budafok csúcsrangadó – amelyen a labdarúgó NB II aktuális éllovasa fogadta a második helyezettet – NB I-es színvonalú játékot hozott, bár ezzel nem mondunk olyan nagyon sokat.

Példás szigor

Nem a levegőbe beszéltek Nyíregyházán. Tényleg lefolytatták a belső vizsgálatot, és kemény döntést hoztak: felbontották a magáról megfeledkezett labdarúgójuk szerződését.

Egyesével a lépcsőfokokat

Szünetel a hét végén az NB II is a különböző válogatottmérkőzések miatt, és ha a tabellára pillantunk, néhány csapat meglepő helyen zárta ezt az első, hétmeccses szakaszt. Pillanatképünkben közülük három fővárosi klubnál kérdeztünk rá az okokra.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …