Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: Népszava

63 cikk 1/7 oldal

Nem létező viszály Berlinnel

Amit a Népszava ír, az hazugság – ezzel reagált a napilap tegnapi cikkére Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

Nem Budapest, hanem Berlin mondta le a találkozót

A német külügyminiszter belpolitikai időponttorlódás miatt mondta le budapesti látogatását, nem azért, mert Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nem ért rá találkozni vele.

Alanyi jogon ordítoznak

Nagy Attila Tibor szerint a kormányoldal csak azért él kevesebbet a bekiabálás eszközével, mert a kétharmaduk miatt őket „nagyobb felelősség terheli azért, ami a parlamentben folyik”.

Szeminárium

A napi aktualitását ugyan nem árulja el, de Trianon kapcsán dühöng/szellemeskedik Haskó László a csütörtöki Népszavában (Trianon ünneplése).

Kommunista rettegés a hun hordák támadásától

A Népszava a magyarság egyik identitásképző hagyományát veszi célba 17-én, Hun támadás című vezércikkében: „Hun támadás döngeti minden oldaláról a Magyar Tanácsköztársaságot.

Oldott légkör, megerősített szövetség Washingtonban

A migrációval szembeni fellépés és az üldözött keresztények támogatása is közös nevezőre hozta Donald Trump amerikai elnököt és Orbán Viktor magyar kormányfőt a hétfői találkozón.
63 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.