Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: Népszava

28 cikk 1/3 oldal

Somogyi szerkesztőt és kollégáját holtan találják

Minden újság kiemelten számol be 20-án a Népszava két napja eltűnt szerkesztőjének, a szociáldemokraták mérsékelt szárnyához tartozó Somogyi Bélának a meggyilkolásáról, s az országos felháborodásról.

Menczer Tamás cáfolta a balliberális média rágalmait

A koronavírus komoly dolog, nem helyes politikai hangulatkeltésre használni – írta a tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár a Facebook-oldalán.

Jászi Oszkárt polírozzák

A Népszava című lapban megjelent, Szakács Árpádot támadó írást olvasva, mintha „a múltat végképp eltörölni” bolsevik javaslat elevenedne meg.

Álhírt cáfolt Dömötör Csaba

Azt írta a tegnapi Népszava, hogy Budapest nem kap majd uniós pénzeket a következő 7 éves költségvetési időszakban. Ez egy vaskos álhír – hangsúlyozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Héjjas Iván vizitációja a Népszavánál

A Kecskemét melletti erdőkben meggyilkolt emberek tetemeit találják meg. Az újságok beszámolóiban visszatérő elem, hogy Héjjas Iván, a karhatalom megszervezője főszereplője a gyilkosságok végrehajtásának.

Humoristává lett

A Kádár-korból itt felejtett Ágh gondolkodó azóta sem hagyott fel a jövendőmondással, fáradhatatlanul alkot. Nagy változás viszont, hogy írásaiból egyre több mosoly kacsint ki.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …