Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: nigéria

57 cikk 1/6 oldal

Több falu lakóit kivégezték Nigériában

Ismeretlen fegyveresek három falura támadtak Nigéria északi részén, több házat kiraboltak és felgyújtottak, a támadásban legalább 50-en meghaltak – közölték hétfőn nigériai hatósági források.

Nigériában szélsőségesek civileket öltek meg egy autóúton

Legalább harminc embert gyilkoltak meg Nigéria északkeleti részén, Borno államban az Iszlám Állam Nyugat-afrikai Tartomány (ISWAP) nevű dzsihadista csoport fegyveresei – vált ismertté hétfőn helyi hivatalos forrásokból.

Az ostor végén

Egy év alatt ezer embert öltek meg Nigériában azért, mert keresztények voltak, róluk szinte semmit sem tudunk, az igazat megvallva, a világsajtónak teljesen érdektelen, kiket végeztek ki.

Célkeresztben a nigériai keresztények

Nem véglegesített becsléseik alapján csak az idei évben több mint ezer, 2015 óta legalább hatezer kereszténnyel végeztek szélsőségesek.
57 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …