Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 22., péntek, Cecília napja

Címke: novák katalin

193 cikk 1/20 oldal

Új ösztöndíj a legtehetségesebb fiataloknak

Novák Katalin kiemelte: szeretnének anyagi segítséget nyújtani azoknak a kiemelkedően tehetséges magyar fiataloknak, akik igyekeznek bejutni a világ legrangosabb egyetemeire.

Jelentős béremelések várhatók a jövő évtől

A jelenlegihez képest hatvan­nyolc százalékkal emeli a kormány a bírói fizetéseket, amelyhez átfogóan utoljára 2004-ben nyúltak hozzá – közölte szerdán Varga Judit igazságügyi miniszter.

Béremelést kapnak a bölcsődei dolgozók

Novák Katalin elmondta, két lépésben úgy emelik a bölcsődei szakdolgozók bérét, hogy 2021-re átlagosan harminc százalékkal keressenek többet.

Gyermekvédelmi stratégiát készít a kormány

A gyermekjogok azt jelentik, hogy a fizikai, anyagi és lelki biztonságot nyújtunk nekik – fogalmazott Novák Katalin, majd hangsúlyozta: a gyerekek jogai a felnőtteknek és a döntéshozóknak kötelezettséget jelentenek.

Szükség van női politikusokra

Novák Katalin hangsúlyozta, hogy mindig megéri a családokba fektetni, és a gyermeket vállalókat támogató további intézkedések várhatók.
193 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …