Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 24., szerda, György napja

Címke: olaszország

1435 cikk 1/144 oldal

Budapestre látogat Salvini

Május 2-án Budapestre érkezik Matteo Salvini, a belügyminiszteri posztot is betöltő olasz miniszterelnök-helyettes, hogy az európai parlamenti választások előtt egyeztessen Orbán Viktorral.

Terhes örökség az EP-kampányban

Martin Sonneborn EP-képviselő ezúttal a náci múlt legsúlyosabb figuráinak névrokonait vette rá, hogy képviseljék az uniós választásokon a pártját, amelynek neve nemes egyszerűséggel: A Párt.

Vérfürdő készül Európa lába előtt

A líbiai nemzeti egységkormány vezetője, Fájez esz-Szarrádzs az olasz kormányhoz és az Európai Unióhoz intézett felhívást az „árulónak” nevezett Halífa Haftár tábornok megállítására.

Leonardo Da Vincire emlékezik szülővárosa

Leonardo da Vinci gyermek- és ifjúkorát, első alkotásait tárja a látogatók elé a szülővárosában, Vinciben nyílt kiállítás, amellyel a reneszánsz művész halálának 500. évfordulójára emlékezik a toszkán város.

Vér és tinta

Az 1969-től 1982-ig tartó időszakot Olaszországban óloméveknek nevezik. Ólom, mint a lövedék. A szélsőbal- és szélsőjobboldali erők fegyveres összecsapásai jellemezték azokat az éveket.

Letakart keresztek Olaszországban

A muzulmán bevándorlók és a tömeges bevándorlás nem álprobléma. Dehogyis. Az bizony maga a valóság. Ami itt kopogtat, itt dörömböl a kapukon.
1435 cikk 1/144 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.