Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

Címke: olaszország

448 cikk 1/45 oldal

Bernben nem bíznak meg Olaszországban

Egy svájci bíróság határozata szerint a családokat és a súlyosan beteg menedékkérőket nem látja el megfelelően Olaszország, ezért adott esetben meggátolhatják a visszatoloncolásukat.

Kettős mércét alkalmaz Európa

Orbán Viktor jó barátom, és az is egyértelmű, hogy a Hajrá, Olaszország! (Forza Italia) a Fidesz szövetségese a néppártban. Fontos számunkra, hogy a pártcsaládban maradjanak – mondta Antonio Tajani.

Európai turnéra indul a Recirquel újcirkusz társulat

Svájcban, Franciaországban és Olaszországban is fellép hétfőn induló és február közepéig tartó turnéja alatt a Recirquel. Az újcirkusz társulat a következő hetekben 12 városban összesen 20 alkalommal mutatja be a Párizs éjjel, valamint a My Land című produkciót.

Mourinhóval is megpróbálja a Tottenham

Angliában a Premier League-ben nincs megállás, és a 22. fordulóban megismétlődik a tavalyi Bajnokok Ligája-döntő visszavágója.

Veszélyesek az olaszországi autópálya-alagutak

Nem felel meg a biztonsági előírásoknak 200 olaszországi autópálya-alagút, a hiányosságok helyenként olyan súlyosak, hogy veszélyt jelentenek a közlekedők biztonságára – írták pénteken olasz lapok a közlekedési minisztérium egy kiszivárgott dokumentumára hivatkozva.
448 cikk 1/45 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …