Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 20., szombat, Illés napja

Címke: olaszország

1551 cikk 1/156 oldal

Kiszenvedték az olaszok a csoportelsőséget

Az olasz válogatott a zárónegyedben egygólos hátrányból fordítva nyert a németek ellen, s végzett a D csoport élén a kvangzsui vizes világbajnokság olimpiai kvalifikációs férfi vízilabdatornáján.

Von der Leyen megértést szorgalmaz a kelet-közép-európai országok iránt

Megértést szorgalmazott Közép- és Kelet-Európa országaival szemben Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság következő elnöke a Süddeutsche Zeitung című müncheni, liberális lapnak csütörtökön adott exkluzív interjújában, amelyben egyúttal bírálta, ahogyan ezeket az országokat eddig kezelték.

Matteo Salvini hazaküldené a cigányokat

Az olasz belügyminiszter arra utasította az ország regionális prefektusait, hogy két héten belül állítsanak össze egy jelentést a cigány népesség jelenlétéről.

Áttörés Európában

Az őszinte beszéd, a viták vállalása viszont mindannyiunk felelőssége, akik ragaszkodunk nemzethez, családhoz és mindennemű identitásunkhoz.

Nem ártott a botrány Salvininek

A legfrissebb felmérések szerint a Ligát a választópolgárok 38 százaléka támogatja, míg az Öt Csillag Mozgalom 17 százalékos népszerűségnek örvend, vagyis stabil az olasz kormány pozíciója.

Kerítést építene Róma

Matteo Salvini olasz belügyminiszter nemrég jelezte, hogy kész egy fizikai akadályt felállítani a szlovén határon, amennyiben nem ér célt a közös határvédő akció.
1551 cikk 1/156 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.