Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 26., kedd, Fülöp, Evelin napja
HÍR TV – Sajtóklub:Gyurcsány a polgárháborúban érdekelt

Címke: önkéntesek

14 cikk 1/2 oldal

A köztársasági elnök felesége szerint nagy a baj

Sajnos vannak, akik visszaélnek az emberek bizalmával – mondta Herczegh Anita, és bemutatta azt az igazoló kártyát, amellyel a szolgálatok önkéntesei keresik fel a segítséget kérőket.

Országszerte segítik a rászorulókat

A koronavírus-járvány miatt magukat nehezen ellátó – főként idős – embereket országszerte segítik önkéntesek, többnyire az önkormányzatok szervezésében.

Megmozdult az ország a segítőkért

Jelentkeztek már pizzériák, amelyek ingyen szállítanának, autókölcsönző, amely az egyik kis fogyasztású hibrid autóját ajánlja fel egy hónap használatra egészségügyben dolgozóknak.

Sok önkéntes megy az egészségügybe

Csaknem kilencszáz önkéntes jelentkezett, többségük orvos-, gyógyszerész- és fogorvoshallgató, de végzett orvosok és egészségügyi szakdolgozók is jelentős számban regisztráltak az önkéntesek weboldalán.

Barcelona: polgári akció a zsebtolvajok ellen

A katalán fővárosban évek óta virágzik a zsebtolvajlás, tavaly rekordot ért el a bűncselekmények száma. Naponta átlagosan 33 erőszakos rablás történt a városban.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …