Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 28., kedd, Károly, Karola napja

Címke: parlagfű

12 cikk 1/2 oldal

Kezelni kell az allergiás tüneteket

Páldy Anna azt mondta, az esetek 30-40 százalékában alakul ki szövődmény, ezért érdemes kivizsgáltatni az allergia kiváltó okát és utána tüneti kezelést alkalmazni.

Újból nehéz idők járnak az allergiásokra

A pollentérkép alapján kiderül: tovább emelkedik a pollenkoncentráció, a parlagfűvel erősen fertőzött területeknél helyenként extrém magas, harmadfokú fokú riasztás is lehet.

Játékosan ismerkednek a diákok a parlagfűvel

Az új tanévben is az általános iskolák szemléletformáló ismeretterjesztését segíti a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Parlagfű kisokos című információs füzete.

Tisztifőorvos: Emelkedik a parlagfű pollenkoncentrációja

A következő napokban várhatóan tovább emelkedik a parlagfű pollenkoncentrációja: országszerte elérheti a nagyon magas szintet, sőt az erősen fertőzött területek közvetlen környezetében extrém magas is lehet – közölte a tisztifőorvos hétfőn a Facebook-oldalán.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …