Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: pénzügy

560 cikk 1/56 oldal

Egyre több pénzbe kerül a kiberbűnözés elleni védekezés

Az internetes támadások megfékezésének és kezelésének költsége a pénzügyi szolgáltatóknál a legmagasabb, és várhatóan tovább növekednek – derül ki az Accenture és a Ponemon Institute nemzetközi jelentéséből.

Tartható az éves hiánycél

Az államháztartás központi alrendszere 390 milliárd forintos hiánnyal zárta az idei első fél évet, ami a 998,4 milliárd forintos éves előirányzat 39,1 százaléka.

Százmilliót hagytak veszni a fesztiválozók

Tavaly több mint 104 millió forint bevétele származott a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.-nek a FestiPay-kártyán maradó összegekből – írja keddi számában a Világgazdaság a társaság 2018-as gazdasági beszámolója alapján.

Új korszak kezdődik a kínai-magyar barátságban

Vang Ji (Wang Yi) kínai külügyminiszter szerint áttörés előtt áll a két nép viszonya, Matolcsy György jegybankelnök pedig az eurázsiai korszak közös megépítéséről beszélt.
560 cikk 1/56 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.