Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 25., vasárnap, Blanka, Bianka napja
HÍR TV – CIVIL KÖR:Egyes csoportok amnéziás módon állnak 56-hoz

Címke: perek

11 cikk 1/2 oldal

Stratégiai szegregációs pereket gyártottak

A gyöngyöspatai romákat képviselő Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány célja volt, hogy mindenképpen eljuttasson egy magyar ügyet valamilyen európai fórumra.

Ügyvédjaj

Persze értem én a doktor úr fájdalmát, nagyon jól kereshetett abból, hogy eddig több mint félmilliárd forintot perelt ki a bűnözőknek, csak hát van a dolognak egy másik olvasata is.

Enyhébb büntetéseket javasol a Soros-szervezet

A Magyar Helsinki Bizottság arról számolt be büszkén, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága 231 millió forintos kártérítést ítélt meg 43 rabnak – áll a Tűzfalcsoport cikkében.

Életfogytiglani vár a volt MSZP-sre

Brodmann László volt önkormányzati szocialista képviselőjelöltnek VV Fanni meg­gyilkolása miatt kell felelnie a bíróság előtt.

A mai napig velünk élnek a devizahitelek

A kormányzat 2010 óta több intézkedést is hozott a devizahitelügyek miatt keletkező pénzügyi-társadalmi problémák kezeléséért.

Perlik a nagy kamiongyártókat

Az Európai Bizottság korábban elmarasztalta a MAN, a Daimler, az Iveco, a Volvo és a DAF márkákat, mivel ezek 1997 és 2011 között bizonyíthatóan összehangolt megállapodásokat kötöttek.

A szén és acél országa

A szabotázsperek a Rákosi-korszakban alcímű kötet feldolgozott dokumentumokra támaszkodva mesél az elnyomó államberendezkedések egyik legrémesebbikéről, a szovjet mintájú kommunista diktatúráról.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …