Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 20., vasárnap, Friderika napja
HÍR TV – Civil kör:A parazita felismerte a gazdatest haldoklását

Címke: pilhál György

41 cikk 1/5 oldal

Mentőkérdés

Gondolom, még beszélni fogunk az alkotásról. Kis film, nagy balhé? Hamarosan kiderül.

Agyas Bruck

Bruck úgy véli, a Fidesz-szavazó nem biztos, hogy érti, mit mond Karácsony Gergely, vagy Láriferi.

Vers mindenütt

Ha lenne hozzá tálentumom, versben írnám ezt a jegyzetet, hiszen április 11-én a költészet napja van.

Egy csöndes ünnep

A napi politika persze mindig helyet kér magának. Kér? Követel. Mintha csak miatta tartanák az ünnepet. Idén sem volt ez másképp.

Péter „nagyon rendben van”

Eligazítást tartott a nemzet és a köztársaság időszerű kérdéseiről Gyurcsány Ferenc DK-pártelnök-komisszár pénteken a budapesti Bibó István-szobornál.

Fölnézni – kire?

A televízió kreált figurái, majd az internetes szörnykütyük fokozatosan kiszorították a gyermek lelkéből a hazulról hozott értékeket: szeretet, őszinteség, a szülők iránti alázat.

Születésnapra

Vannak dolgok a világban, amelyek mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Ezekről szoktam itt dacos mániákussággal beszámolni.

Sorsunk hídja

Arról nem Széchenyi tehet, hogy az ország, a nemzet összekötésére hivatott építmény sokszor csaták, blokádok helyszíne volt – ő nem ennek szánta.

Polgári körök

Most induló kisvállalkozásom első sorai ezek. Jámbor célom: kicsit mélyebbre ásni a szokottnál. A rovatcím is – Mélyszántás – erre utal. A földről merengek majd, erről a megmaradt maroknyiról…

Igazi szocdem volt

„Aki fél, menjen cukrászkisasszonynak!” – mondta az őt óvatosságra intő barátjának a százharminc éve, 1889. november 16-án született Kéthly Anna. Ő sosem félt.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …