Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Címke: pilhál György

141 cikk 1/15 oldal

Hosszú kések éjszakái

„Késmentes” övezetek kialakítását kezdeményezi két németországi tartomány vezetése. A helyi törvényhozás elé terjesztett közös jogszabálytervezetet a romló közbiztonság indokolja.

Lélekmély béke

Példaképeimről kérdeztek a napokban egy olvasói fórumon. Mikor kimondtam Balczó András nevét, szinte megtapsoltak – nem nekem szólt az elismerés, de azért nagyot dobbant a szívem.

Kettős látás

Még az ág is húzza Cseh Katalint, a Momentum EP-listavezetőjét, most a kormány bosszantotta fel a legújabb kampányanyagával.

A csodáért futunk

Az ember, miközben rója a kilométereket, elér egy pontra, ahol érzi, különös változás indult meg a pszichéjében. Ezt elmagyarázni nem lehet, csak átélni…

Még egy látnok

Hogy képben legyünk Orbán Viktor és Matteo Salvini csütörtöki találkozójáról, maga Fekete-Győr András siet a segítségünkre.

Nógatták, legyen politikus

Amióta a haladó baloldal bedobta a „Több nőt a magyar közéletbe!” jelszót, alig múlik el nap valami „lányos” politikai attrakció nélkül.

Gréti néni sok élete

Ma talán – sőt biztosan – ünnepelt festőművész lehetne, ha annak idején, még a tanyasi általános iskolában megfogadja rajztanárának tanácsát.

Antik óhaj

Belőlem ilyenkor előjön a harmóniát hirdető „ép testben ép lélek”-féle antik óhaj, a görög ideál: Dávid-külső arisztotelészi agytekervénnyel.

Haditanács

Nekem ezekről a lelkes egyezkedésekről valamiért a legutóbbi országgyűlési választások előtt a Kossuth tér mellett felállított Agora közösségi sátor képe ugrik be.
141 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.