Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 17., szerda, Endre, Elek napja

Címke: pilhál György

144 cikk 1/15 oldal

Mementó

A polgármester azt mondja, nem tudnak mit tenni. Hiába figyelmeztetik, büntetik az épp aktuális tulajdonost, hiába fordulnak a különböző hatóságokhoz, semmire sem mennek.

Benedek-mesék

A legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, hogy elégedetten hátradőlünk, hogy nincs semmi baj – figyelmeztet az eltanácsolt gondolkodó.

Aki előre szólt

Csurka István már az 1980-as években figyelmeztetett: Soros György azért hozta a pénzt, hogy ne legyen forradalom, hogy a rendszerváltás ne járjon elszámoltatással. Sikerült.

Hosszú kések éjszakái

„Késmentes” övezetek kialakítását kezdeményezi két németországi tartomány vezetése. A helyi törvényhozás elé terjesztett közös jogszabálytervezetet a romló közbiztonság indokolja.

Lélekmély béke

Példaképeimről kérdeztek a napokban egy olvasói fórumon. Mikor kimondtam Balczó András nevét, szinte megtapsoltak – nem nekem szólt az elismerés, de azért nagyot dobbant a szívem.

Kettős látás

Még az ág is húzza Cseh Katalint, a Momentum EP-listavezetőjét, most a kormány bosszantotta fel a legújabb kampányanyagával.

A csodáért futunk

Az ember, miközben rója a kilométereket, elér egy pontra, ahol érzi, különös változás indult meg a pszichéjében. Ezt elmagyarázni nem lehet, csak átélni…

Még egy látnok

Hogy képben legyünk Orbán Viktor és Matteo Salvini csütörtöki találkozójáról, maga Fekete-Győr András siet a segítségünkre.

Nógatták, legyen politikus

Amióta a haladó baloldal bedobta a „Több nőt a magyar közéletbe!” jelszót, alig múlik el nap valami „lányos” politikai attrakció nélkül.
144 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.