idezojelek

Túltolták

Politikai pedofilok tolják maguk előtt a „jó bulira” kapható gyerekeket.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: Teknős Miklós

„Gyerekeket fújnak le könnygázzal, és gumibottal veri őket a hatalom. Idejutatta ezt az országot ez a rendszer. Gyerekeket bántanak! Szégyen!” – kesereg közösségi oldalán a magát államférfiként aposztrofáló Gelencsér Ferenc Momentum-vezér, aki (a javasolt kapálás helyett) cimboráival szerdán is kordonbontással, rendőrök provokálásával múlatta idejét a karmelita kolostor előtt. Tőle tudjuk azt is, hogy ő már 2006-ban, 16 évesen a Kossuth téren tüntetett az akkori kormány ellen. „Kaptunk rendesen, de az a felnőttek tüntetése volt. 2023 van, és 16 évesek vesznek körül a karmelita előtt. Ez a fiatalok tüntetése.”

Tényleg fiatalok tüntetnek – randalíroznak –, merthogy felnőtteket már nem tudnak utcára csődíteni a szervezők. Uszítják hát a fiatalokat. Politikai pedofilok tolják maguk előtt a „jó bulira” kapható gyerekeket. 

„Addig örülj, amíg csak a rendőrök állnak veletek szemben” – figyelmezteti egy kommentelő a panaszkodó „államférfit”. – „Legközelebb már mi leszünk ott, szívlapátokkal.”

Ismeretes, a sikeres utcai hőbörgésnek is megvan a maga rendje. Az anarchiacsinálás királya, Saul Alinsky fekáliamixer (az ő intelmei alapján randalíroznak Gelencsérék) már évtizedekkel ezelőtt összegezte javaslatait. „Tartsd fenn a nyomást! – írta. – Támadj, támadj, támadj minden irányból! Sose hagyj esélyt a tántorgó szervezetnek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra!” Igen ám, csakhogy a mester azt is hozzátette: „Az a taktika, amit túl hosszan alkalmazol, teherré válik. Sose válj unalmassá. Még a radikális aktivisták is elunják magukat.”

Ráadásul nekünk is tele van már a hócipőnk.

Borítókép: Tüntető fiatalok (Fotó: Teknős Miklós)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.