Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 24., péntek, Timót napja

Címke: politika

49 cikk 1/5 oldal

A politika is a küzd a vuhani kór ellen

Elérte a harmadik hullámot a kínai Vuhan városból indult koronavírus, családtagok és kórházi dolgozók is megbetegedtek – figyelmeztetnek járványügyi szakemberek.

Kérdések Gyöngyöspata kapcsán

Lehetetlen nem látni, hogy a „szegregáció” szándékosan téves értelmezése, politikai célra felhasznált félremagyarázása egy összefüggő, célirányos és összehangolt tevékenység.

Ítélet idő

Közhely, de mély valóságtartalommal bír az a nézet, hogy Magyarországon megszűnt az igazságszolgáltatás, csak jogszolgáltatás van – vélekedik Gajdics Ottó.

Tort ül a kettős mérce és az erkölcsnélküliség

Előállt az a balliberális vélemény, mely szerint Gréczy Zsoltnak nem is kellett volna lemondania, hiszen a szexualitást semmiféle norma nem korlátozhatja, még közszereplőként sem.

Visszahozná a Momentum a megszorítások politikáját

Hatalomra kerülésekor megszorításokat vezetne be a Momentum – derül ki a párt tavalyi programjából. Változnának a személyi jövedelemadó szabályai, nőne a társasági adó, átalakulna a családtámogatás.

Legyőzte a futball a politikát

Ugyan két perc erejéig a politika betolakodott a Nou Camp gyepére, de ettől a röpke intermezzótól eltekintve szerencsére a futballé volt a főszerep a végig hatalmas iramú és magas színvonalú El Clásicón.

A Dal megszüli énekesét

Conchita Wurst győzelme a napnál is világosabban jelezte, hogy valójában miről szól az Euro­víziós Dalfesztivál: a balliberális értékek karneváljáról, egyfajta puha kulturális diktatúráról.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …