Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 19., kedd, Zsuzsanna napja

Címke: Románia

1623 cikk 1/163 oldal

Téglajegy

A közadakozásból emelt temesvári Magyar Ház története mostanában ért legújabb és talán a legutolsó mérföldkövéhez. Egy magáncég szállodává alakítaná az ingatlant.

Romániában tavaly megfeleződött a menedékkérők száma

Romániától tavaly 2138 külföldi kért menedékjogot, ami 125 százalékos csökkenést jelent az egy évvel korábban regisztrált, 4800 menedékkérelmet meghaladó statisztikai adathoz képest – derült ki a bevándorlási hivatal (IGI) kedden közzétett éves jelentéséből.

Megbukhat az új román adó

Az országban működő kereskedelmi bankokra szorul a román pénzügyminisztérium. A pénzszűke következtében akár a nagy port felvert kapzsisági adó visszavonása sem elképzelhetetlen.

Codruta Kövesivel üzen Brüsszel?

Laura Codruta Kövesi, a román korrupcióellenes ügyészség (DNA) tavaly nyáron felmentett volt vezetője a legesélyesebb az európai főügyészi posztra.
1623 cikk 1/163 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.