Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 21., kedd, Ágnes napja

Címke: Románia

475 cikk 1/48 oldal

Pörög a romániai zöldautópiac

A rendszerváltozás után harminc évvel fogyatkozóban vannak az autómatuzsálemek a romániai közutakon. A régi gépkocsik importjának korlátozása is fontos visszaszorító elem.

Migránsok terrorizálták az erdélyi vonat utasait

Óriási felháborodást váltottak ki a közösségi hálón kommentelők körében azok az amatőr videófelvételek, amelyeken három migráns zaklatja, és több alkalommal is ki akarja rabolni egy vonat utasait.

Jó, hogy elcsatolták Székelyföldet!

Egy, a Magyar Nemzetben megjelent írásra Gyáni Gábor válaszcikket küldött, ugyanakkor a válaszától függetlenül a témakörben Pataki Tamás munkatársunk is publicisztikát írt. Alább mindkét írást közöljük.

A tervezettnél korábban tartják a román parlamenti választásokat

Az év végén esedékes parlamenti választások előrehozásáról állapodott meg Ludovic Orban román miniszterelnök Klaus Iohannis államfővel. A voksolásokat a májusban vagy júniusban tartandó önkormányzati választások időszakában tartanák meg.
475 cikk 1/48 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …