Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: Románia

603 cikk 1/61 oldal

Románia az IMF-hez fordul

A koronavírus-válság minden országra súlyos gazdasági terhet ró, de abban komoly eltérések vannak, hogy az adott kormányoknak mik a lehetőségeik.

Kisebb csoda Székelyföldön

Sólyom Andrea szociológust, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem csíkszeredai karának adjunktusát kérdeztük a székelyföldi helyzetről.

Életbe lép a 4-es számú katonai rendelet

Miután Romániában az igazolt koronavírusos esetek száma meghaladta a kétezret szükségállapot lépett életbe, mely többek között megtiltja, hogy a közműszolgáltatók emeljék a díjszabásokat.

Romániában 36 kórházat szabadítanak fel a fertőzöttek fogadására

Romániában egy nap alatt több mint másfélszeresére nőtt a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma a statisztikában, kedden vesztegzár alá vonták a kór gócpontjának számító bukovinai Suceavát, az országban pedig további 36 kórházat szabadítanak fel a Covid-19 betegségben szenvedők fogadására.

Románia: az euró lejesítése

Törvénytervezet a román parlamentben, amellyel azt kívánják rögzíteni, hogy a jövőben a szerződések, kifizetések kizárólag lejben történjenek, ne pedig euróban.
603 cikk 1/61 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …