Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 28., csütörtök, Károly, Karola napja
HÍR TV – CSÖRTEDagadó baloldali vakcina-mutyi Gyöngyösön.

Címke: Shamima Begum

6 cikk 1/1 oldal

Hamisnak bizonyult Shamima Begum meséje

Mégsem csak háziasszonyi teendőket láthatott el az Iszlám Állam kalifátusában a brit állampolgárságától korábban már megfosztott, de ennek ellenére is Nagy-Britanniába vágyó egykori diáklány.

A buli vége

A harc elbukott, az Iszlám Állam néven ismert szörnyszervezet így, egységként felszívódott, mint a sivatag homokjára öntött víz.

ISIS-csemeték vitatott sorsa

Miközben egyre több dzsihadista kerül a terrorellenes koalíció kezére Szíriában, a nyugati országok is egyre nagyobb dilemmával szembesülnek a soraikban lévő állampolgáraik miatt.

Útlevelet keres az ISIS mátkája

Szívfájdítónak nevezte a brit belügyminisztérium döntését Shamima Begum, miszerint elveszik tőle brit útlevelét. A lány kitart amellett, hogy nincs bizonyíték ellene, s haza akar térni Londonba.

Az angol lány

Az Iszlám Államnak ugyanúgy vége lesz hamarosan, mint az al-Kaidának vége lett, mert ezeknek a szervezeteknek mindig behatárolt az élettartamuk.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …