Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 15., szerda, Henrik, Roland napja
HÍR TV – Keménymag:Az ellenzékiek nem ismerik el hibájukat

Címke: Silvio Berlusconi

15 cikk 1/2 oldal

Jávor alpári módon támadta Novákot

Felháborító, szexista Twitter-bejegyzésben kommentálta Novák Katalinnak egy Silvio Berlusconival közös fotóját a Párbeszéd politikusa.

Zöldeket beszél

Karácsony Gergely főpolgármester nem felejtette el talajt fogott elvtársát Jávor Benedeket, sőt bevette őt is a szaftosba.

Történelmi jobboldali győzelem Umbriában

Ötven év baloldali kormányzás után Umbriában helyhatósági választást nyert a Liga vezette jobboldali koalíció. Az eredmények összesítése alapján a voksok több mint 57 százalékát szerezték meg a régióban.

Olaszország az első – üzente meg az olasz jobboldal

Orbán Viktornak is üzent Matteo Salvini: a Liga vezetője üdvözletét küldte a magyar kormányfőnek, amiért kiáll Soros György ellen és mindent megtesz, hogy megvédje a magyarok szabadsághoz való jogait.

Salvini és Berlusconi szövetséget kötött

Kinyilatkoztatták, hogy a soron következő regionális választásokon együttesen fellépve nyújtanak alternatívát a háttéralkuk eredményeként hatalomra jutó baloldali kormánnyal szemben.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …