Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 10., péntek, Zsolt napja
HÍR TV - Credo:Soha nem tanulunk a történelemből

Címke: sporttörténelem

11 cikk 1/2 oldal

Legyőzte Japánt és Amerikát is

Hatalmas meglepetésre nyerte meg az egyik slágerszámot, a klasszikus 100 méteres gyorsúszást az 1936-os berlini olimpián, a játékok egyik legnagyobb hőse lett, itthon az egész ország ünnepelte.

Michelisz végre csúcsra ért

Michelisz kilencpontos előnnyel érkezett Malajziába, vagyis szó sem lehetett arról, hogy hátradőlhet. Még azután sem, hogy mindkét időmérőt megnyerte, majd a borongós időben az első futamot is.

Egy társaságban Sir Alexszel

Kozma István a Liverpool történetének első magyar mezőnyjátékosa a Mészöly Focisulinál szakmai igazgatóként dolgozik, rálát a magyar futball problémáira és nem rejti véka alá a véleményét.

A vívóterem, amelyért vívni kell

A vívóterem patinás irodatermében nemrégiben kisebb kiállítás nyílt, zömében Németh Árpád vívómester világhírű magángyűjteményéből: képek, oklevelek, korabeli plakátok, serlegek, érmek.

Ajándékbronz barátainknak

Bardi Gyöngyi az 1980-as évek politikájának „köszönheti”, hogy ma nem részesül az olimpiai járadékból.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …