Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 30., péntek, Alfonz napja
HÍR TV – Heti terror:Megváltozik a franciák hozzáállása az iszlámhoz

Címke: Sri Lanka

98 cikk 1/10 oldal

Kigyulladt egy tartályhajó Srí Lanka délkeleti partjánál

Kigyulladt egy tartályhajó Srí Lanka délkeleti partjánál 270 ezer tonna kőolajjal a fedélzetén, négy hadihajót vezényeltek a segítségére – közölte csütörtökön a szigetország haditengerészetének szóvivője.

Menekültek a szállodai karanténból

A hét elején érkezett haza Srí Lanka-i nyaralásából egy olvasónk, aki pár nappal a határok lezárása előtt több magyar társával együtt utazott az Indiai-óceán északi részén lévő egzotikus szigetre.

Fohász Ditróért

A különböző, de változatlanul egyoldalú megnyilvánulások nyomán az ország ritka kivételként egységfrontba tömörülő román és magyar médianyilvánossága démonizálta a gyergyói falut.

Nem a Srí Lanka-i pékekre, hanem a helyi munkaerőt meg nem becsülő vállalkozóra neheztel Ditró

Elsősorban nem a ditrói pékségen alkalmazott Srí Lanka-i vendégmunkások megjelenését kifogásolja a székelyföldi Ditró lakossága, hanem a pékséget működtető helyi vállalkozónak a magatartását, aki szerintük nem becsüli meg a helyi munkaerőt – derült ki azon a szombat délelőtti falugyűlésen, amelyet Puskás Elemér polgármester hívott össze a rendkívüli sajtónyilvánosságot kapott konfliktus megvitatására.

Véget ért a rendkívüli állapot Srí Lankán

A most véget ért rendkívüli állapotot a több mint 260 halálos és csaknem 500 sebesült áldozatot követelő húsvétvasárnapi merényletsorozatot követően hirdették ki – közölte az elnöki hivatal pénteken.

Nyomozók: A Srí Lanka-i merénylők nem álltak közvetlen kapcsolatban az Iszlám Állammal

Nem álltak közvetlen kapcsolatban az Iszlám Állammal a több mint 250 halálos áldozatot és csaknem 500 sebesültet követelő összehangolt húsvétvasárnapi merényletsorozat elkövetői, de osztották a terrorszervezet ideológiáját – közölte szerdán a nyomozást vezető Ravi Szeneviratne a colombói parlament egyik bizottságának meghallgatásán.
98 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …