Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 1., szerda, Hugó napja
HÍR TV - Keménymag:Nem csak a vírussal állunk háborúban

Címke: Strasbourg

23 cikk 1/3 oldal

A vírushelyzet ellenére is Strasbourgban lesz az EP-ülés

Az uniós szerződések egyértelműen határoznak arról, hogy az EP székhelye a német-francia határtérségben található Strasbourg – itt évi tizenkét alkalommal, tehát havonta egyszer tartanak plenáris ülést.

Az EP üdvözölte Várhelyi Olivér tervét

Még bővítés kérdésében szkeptikus francia elnök, Emmanuel Macron pártjának részéről is dicsérték a Várhelyi Olivér által ismertetett friss bővítéspolitikai terveket.

Magyar György börtönbiznisze

Nézzük, mi van azzal a Magyar Györggyel, aki 2018-ban még az MSZP–Párbeszéd közös jelöltjeként indult Siófok 4-es számú választókerületében, ám nem választották meg.

Magyar vitával indul az év Strasbourgban

Idén első alkalommal ül össze az Európai Parlament (EP) Strasbourgban, az e heti tanácskozás kulcsfontosságú témái közé befészkelte magát a magyar és a lengyel jogállamiság ügye is.

Zárt körű rendezvények

Orbán Viktor miniszterelnöknek az évkezdő sajtótájékoztatóján tett kijelentése – nem pénzjutalom, hanem büntetés jár a bűnözőknek – zene füleinknek.

Poggyásszal az adventi vásárban

A Strasbourg belvárosában elterülő karácsonyi vásárt évente mintegy kétmillió turista keresi fel az adventi időszakban, nem csoda tehát, hogy büszkék A karácsony fővárosa cím birtoklására.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …