idezojelek

Nemzetközi Számonkérő Szék Strasbourgban

Orbán Viktor az antiszemitizmus, a homofóbia és az összeomlás felé ballagó Európa képmutató vezetőinek vándorgyűlésén mondott fontos beszédet.

Hegyi Zoltán avatarja
Hegyi Zoltán
Cikk kép: undefined

Orbán Viktor pontosan tudta, mi vár rá Strasbourgban. Hogy a magyar soros elnökségről vajmi kevés szó esik majd. És felkészült. És szenzációsan csinálta. Pedig mindent megszerveztek annak érdekében, hogy zavarba jöjjön, esetleg el is menjen a kedve az egésztől. 

Az ítéletet megírták előre, mint A tanúban. Doktor Kotász és a keretlegények bevetésre készen álltak. A rajzfilmfigurák megelevenedtek, Ursula penetránsabb volt, mint valaha, és Frédi is kitett magáért. A statiszták szintén. A kontinens söpredékét egy potenciális vasdorongos gyilkos képviselte, fel is mondta ügyesen a szövegét. Valamit valamiért. Kilógott a szabadláb. 

A felhőtlen szórakozást az Euróvíziós Dalfesztivál kihelyezett tagozata biztosította, már csak a szakállas nő hiányzott a cirkuszból, de az elmaradt élményért cserébe egy adott pillanatban a messiás megvakarta a tökét. Tényleg, mint a nemi eltévelyedések a panoptikumban, mondta volna Pepin bácsi, amennyiben meghívást kap a szeánszra, a Nemzetközi Számonkérő Szék rögtönítélő bíróságának ülésére. Az antiszemitizmus, a homofóbia és az összeomlás felé ballagó Európa képmutató és eszelős vezetőinek vándorgyűlésére.

Aztán a magyar miniszterelnök vett egy nagyobbacska levegőt és egyesével szétcincálta az egész társaságot, beleértve a hazába ékelt ötödik hadoszlopot is. Az egész pályás presszing mindeközben kudarcba fulladt. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Ursuláék horrorisztikus hörgése olyannyira kontraproduktív lett, hogy még azok zsebében is kinyílt a bicska, akik eddig egészségük megőrzése érdekében inkább a macskás oldalak kínálatát böngészték, mint hogy kötésig belemerüljenek a brüsszeli fekáliába. És a maradék normálisak még jobban összezártak a helyszínen és a hazában.

A helyszínen maradva szembetűnő volt, hogy Orbán Viktor ellencsapásait sokkal nagyobb tetszésnyilvánítás kísérte és egyben fogadta, mint eddig bármikor. Ezeket hosszan lehetne szemlézni, de maradnék most a lengyeleknél, annál is inkább, mert az utóbbi időben mintha egyedül maradtam volna a bratankik iránti feltétlen szeretetemmel. Hol­ott Lengyelország nem egyenlő Ursi lieblingjével, Donald Tuskkal. Tusk elveszített egy választást, így lett belőle miniszterelnök az úgynevezett demokrácia nagyobb dicsőségére, és azóta hullik rá az addig visszatartott pénzeső. 

Szóval, miután a tesók kikecmeregtek a kereszténydemokratának álcázott neobolsevikok verbális ürüléke alól, a követezőket látták jónak hozzáfűzni az elhangzottakhoz. 

Beata Szydlo korábbi miniszterelnök: ebből a vitából Magyarország-per lett, a szuverén magyar nemzet által demokratikus választáson megválasztott magyar kormány pere. Tobiasz Bochenski EP-képviselő: Orbán miniszterelnök megítélésére a magyar nép van felhatalmazva, erről szól a demokrácia. A demokrácia nem arról szól, hogy a valóságtól elrugaszkodott bürokraták és balos képviselők bandája a fasizmusról üvöltözik úgy, hogy nem is érti, mi az a fasizmus. 

Tomasz Buczek független képviselő: nem várom az Európai Unió Tanácsának magyar elnökségétől, hogy kijavítson minden kárt, amit az EU-s establishment okozott. Tudom, hogy ez a hathónapos elnökségük alatt lehetetlen. (Különösen úgy, hogy Ursuláék a nyár közepe óta szórakoznak – H. Z.), de sose adják fel. Maradjanak fénylő pont Európa térképén, példakép más nemzetek számára. Sokáig éljen a lengyel–magyar barátság!

Végül, de nem utolsósorban Ewa Zajaczkowska-Hernik képviselő asszony feltette a kérdést, hogy

vajon miért tövis Von der Leyen oldalában a magyar miniszterelnök, majd meg is válaszolta: mert védi a hagyományos értékeket. Védi országa szuverenitását. Von der Leyen és az EU-s elitjei ezzel szemben olyan „értékeket” vallanak, amelyek ellene mennek a hagyományos családmodellnek, balos propagandával etetik a gyerekeket és a Green Deallel tönkreteszik a gazdaságot.

Ahhoz, hogy Európa túléljen, ennek véget kell vetni. Majd Orbán Viktornak címezve hozzátette: Ön számíthat a lengyelekre. Mint ahogy a lengyelek is szerény eszközeimre, mondom én, tovább rappelve, mert az ember nehezen szabadul a kultúrájától és nem vár érte kitüntetést.

Strasbourg után már csak azon kellett túlesnünk, hogy az amerikai alelnök kvázi legyilkosozza a magyar miniszterelnököt és hogy egy vérbeli kretén a mészárlás évfordulóján megünnepli a gyerekgyilkos, lefejezős, tömeggyilkos csürhét, akiknek azt az ukázt adták, hogy ha van idejük, kínozzanak és erőszakoljanak, ha nincs, akkor öljenek

Na, ennek a Boldi gyereknek nem a könyvét kellett volna lefóliázni, hanem őt magát. Aztán kitenni egy napfényes kibucba. A macskaoldalaknak rövid szünet, a kutya ugat, a karaván halad.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A csúnya beszédtől a világháborúig

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Lincshangulat Strasbourgban

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Színház, porhintés, tündérpor!

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

A halhatatlanságprojekt kulcsa Isten

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.