Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: szabó tünde

135 cikk 1/14 oldal

Egykor titok, ma már adottság

Száztizennyolc ország részvételével, jelentős nemzetközi érdeklődés közepette tegnap megkezdődött Budapesten a vívó-világbajnokság.

Szabó Tünde: A résztvevők mind példaképek

Az államtitkár szerint minden résztvevő példakép lesz a hétfőn kezdődő ülőröplabda Európa-bajnokságon, amelyre a Ludovika Arénában kerül sor.

Magyarország pályázik a 2025-ös Universiade megrendezésére

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerdán, a júliusi nyári Universiadéra utazó magyar csapat eskütétele után az M1 aktuális csatornának azt mondta, 2025-re minden szükséges sportlétesítmény megépül.

Átadták a Jó tanuló, jó sportoló díjakat

A jövő nemzedékének záloga a fiatalság, ezért a tehetséggondozás az egyik legfontosabb nemzeti ügyünk – hangsúlyozta Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára.

Élni kell az előnyeinkkel!

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár célja, hogy sportnemzetből sportoló nemzetté váljon a magyar. Ennek érdekében nemcsak vezetőként, hanem édesanyaként is igyekszik tenni.
135 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.