Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 3., péntek, Buda, Richárd napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: szájer józsef

31 cikk 1/4 oldal

Néppárti nyitottság a magyar érvekre

Nagyszámú érdeklődővel, pozitív hangvételben zajlott ma délután Brüsszelben a Fidesz-KDNP és az Európai Néppárt (EPP) többi nemzeti delegációjának a jogállamisági vitával kapcsolatos tanácskozása.

Ünnep ideológiák ködfüggönyében

Harminc évvel azután, hogy a szabadságot kivívtuk, itt Közép-Európában azt látjuk, hogy egyre több irányból fenyegetik azt.

Idáig torzult mára a föderalizmus

Óvatosan reménykedünk abban, hogy az új Európai Bizottság felállásával változás történik a kontinensen – jelentette ki hétfőn Szájer József.

Szájer: Az új bizottságban érvényesülhet a nemzeti elv

Jelentős magyar sikerként értékelte Várhelyi Olivérnek az EB bővítési biztosává történő kinevezését Szájer József, aki szerint az új testület tekintettel lehet a nemzeti szuverenitás elvére.

Nincs jogi alapja egy újfajta betelepítési kvótának

Újabb lendületet kaphat az illegális bevándorlás, az ezt elutasító kormányokra pedig nagyobb nyomás helyeződhet a következő időszakban Szijjártó Péter szerint. A külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió tegnapi műsorában aggasztó és veszélyes lépésnek nevezte, hogy az új olasz kormány megnyitotta a délolasz kikötőket az illegális bevándorlókat szállító hajók előtt.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …