Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 21., hétfő, Orsolya napja

Címke: szájer józsef

23 cikk 1/3 oldal

Nincs jogi alapja egy újfajta betelepítési kvótának

Újabb lendületet kaphat az illegális bevándorlás, az ezt elutasító kormányokra pedig nagyobb nyomás helyeződhet a következő időszakban Szijjártó Péter szerint. A külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió tegnapi műsorában aggasztó és veszélyes lépésnek nevezte, hogy az új olasz kormány megnyitotta a délolasz kikötőket az illegális bevándorlókat szállító hajók előtt.

A nemzeti identitás erősebb az európainál

Számunkra a nemzet nem elvetendő, a fejlődésünket akadályozó kategória, hanem a megmaradásunk egyik legfőbb biztosítéka – fogalmazott a Fidesz—KDNP EP-képviselője.

Weber elnökségére nemet mond a Fidesz

A Fidesz elfogadja Webert az EPP képviselőcsoportja vezetőjeként, de nem támogatják a bajor politikus európai bizottsági elnöki ambícióit.

Szájer József: Teljes jogú frakciótagok vagyunk

Kedden a Népszava számolt be róla, hogy „az Európai Parlamentben lefokozzák a fideszeseket”, és az Európai Néppárt (EPP) frakciója ugyanazokat a szabályokat alkalmazza a Fideszre, mint a pártcsalád.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …