Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: szájer józsef

63 cikk 1/7 oldal

Weber elnökségére nemet mond a Fidesz

A Fidesz elfogadja Webert az EPP képviselőcsoportja vezetőjeként, de nem támogatják a bajor politikus európai bizottsági elnöki ambícióit.

Szájer József: Teljes jogú frakciótagok vagyunk

Kedden a Népszava számolt be róla, hogy „az Európai Parlamentben lefokozzák a fideszeseket”, és az Európai Néppárt (EPP) frakciója ugyanazokat a szabályokat alkalmazza a Fideszre, mint a pártcsalád.

Szájer József: Sarokba szorultak a bevándorláspártiak

Az elmúlt 15 év során fokozatosan hódított teret az a liberális világszemlélet, amely egyelőre uralja még Nyugat-Európát – jelentette ki Szájer József a Ne bántsd a magyart! című könyvének bemutatóján.

Mérgez a brüsszeli kettős mérce

Amikor Magyarország helyéről, jövőjéről, európai érdekérvényesítési stratégiáiról gondolkodunk, tudnunk kell azt, hogy mi a most folyó szellemi küzdelem lényege.
63 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.