Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja
HÍR TV – Publi Cafe:Vajon ki nevethet a baloldali harc végén?

Címke: szavazók

19 cikk 1/2 oldal

A munkás már jobbra szavaz

Miközben a baloldal kulturálisan és értékválasztásában egyre liberálisabbá válik, a globalizáció, a bevándorlás és a gazdasági válság hatásai miatt kiábrándult munkásosztály a jobboldalnál talál menedéket.

Arctalan arcátlanság

Kétségtelen, hogy a vasárnapi önkormányzati választás felemás eredményéhez több, részben egymástól független, másrészt egymást erősítő tényező vezetett.

Sok a bizonytalan ellenzéki szavazó

Több ellenzéki érzelmű választó is azt tervezi, hogy bizalmat szavaznak Tarlós Istvánnak, a főváros jelenlegi vezetőjének.

Szerda délutánig lehet átjelentkezni, már 77 ezren éltek a lehetőséggel

Ma délután 16 óráig kérhetik átjelentkezésüket egy másik településre azok a magyarországi lakóhellyel rendelkező választópolgárok, akik az Európai Parlament magyar tagjainak május 26-i választásán a lakóhelyüktől eltérő magyarországi településen kívánnak voksolni.

Bangóné az emberi méltóságukban sértette meg a szavazókat

Az MSZP feneketlen kútja, a következmények nélküli ellenzék, a megsértett választók és az agresszív kampány. Erről is beszéltek a Hír TV Címlap című műsorában Kis Kornélia vendégei, Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Rácz Zsófia, az Alapjogokért Központ elemzője és Horváth Zsófia, a 888.hu vezető szerkesztője.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …