Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 21., szerda, Sámuel, Hajna napja

Címke: Szeviép

60 cikk 1/6 oldal

Kihátrált a DK Botka László mögül

Simon János politológus szerint a DK lépése jelentősen ronthatja a szegedi szocialista polgármester újraválasztási esélyeit.

Eltitkolt egy nyaralót Ujhelyi

A szocialista politikusnak fel kellett volna tüntetnie holtig tartó haszonélvezeti jogát a képviselői vagyonnyilatkozatában.

Vádalkut köthetnek a Szeviép-vezérek

Az egyik volt vezető azt állította, hogy a balliberális kormányok alatt csak az lehetett fővállalkozó, akinek voltak politikai kapcsolatai, akiknek pénzt csorgatott vissza.

Újabb Szeviép-informátor beszélt Botkáról és Ujhelyiről

Járulékos költségekről, visszaosztott tízmilliókról, Ujhelyi István, Botka ­László és a Szeviép-vezérek gyümölcsöző együttműködéséről vallott a Pesti­Srácok.hu-nak Bereczky István vállalkozó, sportmenedzser.

Számonkérték Ujhelyit

Szegeden, Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő sajtótájékoztatója közben „Mutasd a számlákat!” feliratú molinóval jelent meg kedden a helyi Fidelitas.

Nyaralófelújításra is juthatott a Szeviép-pénzből

Már nemcsak a szőregi házának, hanem a badacsonytomaji nyaralójának felújítása miatt is magyarázatot várnak a kormánypártok Ujhelyi Istvántól, az MSZP uniós képviselőjétől.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.