Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: támadások

90 cikk 1/9 oldal

Disney

Durva hekkertámadás bénította meg napokra a CitizenGo nevű konzervatív internetes petíciós oldalt. A támadás mögött az LMBTQ lobbi, mint megrendelő sejthető.

Trump hárítja a demokrata támadásokat

Donald Trump amerikai elnök Twitter-bejegyzésekben próbálta kivédeni szerdán demokrata párti politikusok támadásait a déli határokon át érkező illegális bevándorlók rossz elhelyezési körülményei miatt.

Bident támadták társai

Az Egyesült Államok volt alelnöke egymaga az összes demokrata szimpatizáns egyharmadának támogatását élvezi jelenleg, a többi összesen 23 aspiráns a maradékon kénytelen osztozni.

Minden sarok veszélyes

Szaporodnak a zsidók elleni támadások, a német politikusok sajnálkoznak, ám a helyzet tovább romlik – így áll Németország az antiszemitizmussal az elmúlt néhány évben.
90 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.