Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Sajtóklub:A legjobb intézkedések születtek

Címke: támogatások

33 cikk 1/4 oldal

Hamarosan indul a roham az agrárpénzekért

A falugazdászok továbbra is állnak a termelők rendelkezésére, személyes találkozás helyett azonban elsősorban telefonon segítenek majd az igénylések kitöltésében és benyújtásában.

Lazít a fiskális szigoron az EU

A koronavírus-járvány okozta gazdasági helyzetre tekintettel az Európai Bizottság felfüggeszti az államháztartási hiányra vonatkozó szigorú szabályokat.

Változnak az uniós támogatások

Az idén is nyílnak még új pályázatok, a következő támogatási ciklusban pedig hazánk a vidékfejlesztési forrásokat a mostaninál koncentráltabb rendszerben osztaná szét.

A vidék nem kér az ellenzéki megmondóemberekből

A vidéki ember nem vár másokra, nem mutogat a városiakra, helyette a földhöz, a tulajdonhoz való kötődés, a család, a vallás, a köztisztelet jelenti számára az életet.

Etnobiznisz Amerikában

Az USA-ban olyan vállalkozások kaptak sok százmilliós kormánymegrendeléseket, amelyek tulajdonosai jogosulatlanul állították, hogy indián őslakosok leszármazottai.

Eredményes a Magyar falu program

A falusi csok a legszebb reményeimet is felülmúlja, mert a program július elsején indult, de október 30-ig már 3500 kérelmet fogadtak be a pénzintézetek – jelentette ki Gyopáros Alpár.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …