Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: The New York Times

88 cikk 1/9 oldal

Trump-ellenességre épít a The New York Times

A The New York Times főszerkesztője a munkatársak előtt nyíltan beszél arról: arra a feltevésre építették a hírszerkesztőséget, hogy Trump összejátszott az oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampányban.

Virtuális hazaárulás

Minden eddiginél nagyobb kibertámadást intézett a múlt héten az Egyesült­ Álla­mok az orosz energiarendszer ellen. Trump amerikai elnök ugyancsak dühös volt, hogy ez kitudódott.

Virtuális hazaárulással vádol Donald Trump

Az elnök a The New York Timest vádolja, mert utóbbi beszámolt arról, hogy az Egyesült Államok megsokszorozza behatolásait az orosz informatikai rendszerekbe.

Ügyesen volt ügyetlen Trump

Folyik a harc a washingtoni adminisztráció és a demokrata többségű képviselőház költségvetési bizottsága között Donald Trump adóbevallásainak hat évre visszamenőleg történő kiadása körül.

Rabelfekvővé válik Guantánamo

Eddig ugyan senkit nem diagnosztizáltak elmegyengeséggel Guantánamo amerikai támaszpontján létesített börtön negyven rabja közül, de már látszik, rövidesen szükség lesz csípő-, boka- és térdműtétekre.

Megfilmesíti a Száz év magányt a Netflix

Sorozatot készít a Nobel-díjas Gabriel García Márquez Száz év magány című regényéből a Netflix. A streamingszolgáltató szerdán jelentette be, hogy megszerezte a mű megfilmesítésének jogát.
88 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.