Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 1., hétfő, Tünde napja
HÍR TV – Bayer show:Érezhető kommunikációs zavar

Címke: The New York Times

28 cikk 1/3 oldal

Szekta terjesztette a vírust?

Titokzatos szektát gyanúsítanak a dél-koreai hatóságok azzal, hogy a koronavírus ilyen mértékben elterjedhetett a kelet-ázsiai országban.

Trump kampánycsapata pert indít a napilap ellen

A New York állam legfelsőbb bíróságán benyújtott perkereset szerint a lap tudatosan hamis állításokat közölt a 2016-os elnökválasztási kampány idején történt orosz beavatkozással kapcsolatban.

Japán furcsa döntése: visszatér a szénerőművekhez

A csaknem tíz évvel ezelőtti fukusimai nukleáris katasztrófa járulékos következménye, hogy Japán, miután drasztikusan visszafogta atomerőmű-programját, szénből nyert energiával kívánja pótolni a kiesést.

Indul Harvey Weinstein pere

Hétfőn indult Manhattanben a többrendbeli nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolt amerikai filmproducer, Harvey Weinstein elleni peres eljárás.

Szigorúbban ellenőrzi az információáramlást a hszincsiangi vezetés

A Hszincsiang-Ujgur kínai autonóm terület adminisztratív vezetése szigorúbban ellenőrzi az információáramlást, nagy mennyiségben adatokat töröl, dokumentumokat semmisít meg azóta, hogy a The New York Times című amerikai lapban novemberben megjelent egy több mint 400 oldalas kiszivárogtatott dokumentum az ujgur és más muszlim kisebbségek számára fenntartott internálótáborokról és a lakosok ellen használt megfigyelő technikákról – közölte az AP hírügynökséggel szombaton hszincsiangi kormányzati alkalmazottakkal kapcsolatban álló több ember.

Peking nem kíméli a muszlimokat

Közel négyszáz oldalnyi titkos pekingi pártdokumentumot szerzett meg a The New York Times a Kína nyugati, Hszincsiang tartományában zajló terrorelhárító műveletekről. A muszlim lakossággal szembeni, drasztikus fellépés részleteinél érdekesebb a dokumentum nyilvánosságra kerülésének körülménye. A lap állítja, a pártvezetésből szivárogtattak, amely megosztott a helyzet kezelését illetően.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …