Keresés
Magyar Nemzet
2021. július 30., péntek, Judit, Xénia napja
HÍR TV - PUBLI CAFEMegmutatkozott a Jobbik átalakulása.

Címke: transzneműek

20 cikk 1/2 oldal

Bált szerveznek a migránsoknak és transzneműeknek Párizsban

Az Estonia komphajó katasztrófájáról váratlan részletek derültek ki · Kína az olimpiai szálláson szabadon járkáló helyi turistákra figyelmezteti Japánt · A Heinekent bojkottálják az oltásellenesek · A Frontex felszámolását is követelik Párizsban.

Hatalmas pofont kapott a francia köztársasági elnök

Bosszút áll Spanyolországon Marokkó; Banglades adókedvezményt ad a transzneműeket foglalkoztató vállalatoknak. A brit Tesco az LMBTQ-közösséget támogatja, miközben alulfizeti női dolgozóit; felpofozták Emmanuel Macront.

Kirúgták az amerikai színészeket, mert fehér bőrűek

Szélsőjobboldali francia aktivisták tüntettek az iszlamizálódás ellen; kivizsgálják a svéd kormány járványkezelési folyamatait. Arkansas nem engedi a transznemű nőket a női diáksportba; az etnikai sokszínűség jegyében rúgták ki a fehér színészeket.

Feltámadott a gender

Elzárást kapott egy kanadai férfi, mert lányának nevezte a lányát. Már ott tartunk, hogy csak el ne vigyenek, ha másként gondoljuk.

A svéd LMBTQ-mentor szexuálisan zaklatott migránsokat

Transzneműekért éhségsztrájkoknak Spanyolországban, egy pakisztáni migráns a vonaton elégítette ki magát. Joe Biden a NASA épületeibe szállásolná el a bevándorló gyerekeket, szexuális szolgáltatást követelt a svéd LMBTQ-mentor.

Betiltották a transznemű mozgalmat kifogásoló könyvet

A spanyoloknál csak a külföldiek utazhatnak, szervezetten jönnek koldusok Svédországba. Nincs egyezség az olasz bevándorlás ügyében, terror-múzeumot nyitnak Franciaországban. Amerikai könyvet tiltanak be, mert a transznemű mozgalom ellen szól fel.

Transzneműeket sértett az amerikai vállalat

Csalással vádolják az olasz bevándorláspárti szervezeteket, Kína végbélből vesz koronavírus-mintát. Olaszországban indítványozzák a Szputnyik beszerzését, bocsánatot kért a transzneműektől az amerikai Twitch vállalat.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége