Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: Újszínház

18 cikk 1/2 oldal

Ne kokettáljunk az ördöggel!

A járványról, a pályakezdésről, az igazi szabadságról és arról is beszélgettünk az idén Kossuth-díjjal kitüntetett Dörner Györggyel, az Új Színház igazgatójával, hogy milyen érzés motoron menni a csíksomlyói búcsúra.

Ha magyar a pápa, nincs Mohács

A Bakócz Tamás bíboros történetéről és Mohács lehetséges elkerüléséről szóló kisregényből született meg Herczeg Ferenc Az élet kapuja című darabja, melyet pénteken mutat be az Újszínház.

Elhunyt Csukás István

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth- és Prima Primissima Díjas írót életének 84. évében érte a halál.

A fügefalevéltől a baseballsapkáig

A szakmában mindenki ismeri. Egyedi stílusáról – és azért is, mert közel négyszáz produkcióban dolgozott. Húros Annamária díszlet- és jelmeztervező otthona olyan, mint ő: kedves, színes, bohém.

Egy felejthetetlen tekintet

Nyilván jártak már úgy önök is, hogy valamiről hirtelen eszükbe jutott egy olyan esemény vagy egy olyan személy, akire nem gondoltak már jó ideje.

Káoszt mindenáron

A következő két évben, egészen a 2022-es parlamenti választásig sűrűn előfordulnak majd kormányellenes tüntetések Budapest utcáin, melyeket a főpolgármester, Karácsony Gergely vezethet.

Garantálják a színház művészi szabadságát

Kettős mércével mér a főváros vezetése: felügyelőbizottsági vizsgálatot rendelt el az Újszínházat érintő állítólagos zaklatási ügyben, míg a Gothár-féle esetben engedékeny volt a jelenleg balliberális többségű Városháza.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …