Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 22., péntek, Vince, Artúr napja
HÍR TV – InformátorA baloldal kívülről vár segítséget 2022-ben.

Címke: Uránia

17 cikk 1/2 oldal

Az Uránia is vetíti a legnagyobb Leonardo-kiállítás filmjét

Egy éjszaka a Louvre-ban: Leonardo da Vinci címmel az Uránia Nemzeti Filmszínház is vetíti szeptember 16-án a párizsi Louvre 162 műalkotást felvonultató, februárban zárult kiállításáról készült filmes tárlatvezetést.

A mozikban a Jób lázadása felújított változata

A holokauszt nemzetközi emléknapján, ma 18 órától közönségtalálkozóval egybekötött előadáson vetíti az Uránia Nemzeti Filmszínház az 1984-ben Oscar-díjra jelölt filmet.

Itáliai utazás az Urániában

Hétfőtől tizennégy exkluzív vetítéssel folytatódik az Uránia és a Budapesti Olasz Kultúrintézet két éve kezdődött közös programsorozata.

Tornatore-filmmel indul az Uránia olasz vetítéssorozatának új évada

Giuseppe Tornatore Oscar-díjas filmrendező Mindenki jól van című alkotásának vetítésével kezdődik héfőn az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Budapesti Olasz Kultúrintézet két évvel ezelőtt útjára indított, Itáliai utazás elnevezésű programsorozatának idei évada, amelyben 14 olasz filmet tűznek műsorra.

Román Filmhét vasárnapig

Kedden kezdődik és vasárnapig tart a 14. Román Filmhét az Uránia Nemzeti Filmszínházban – írta a Magyar Hírlap.

Amikor az ügyész rendezi a filmet

Sok különlegességet tartogat a 14. Román Filmhét, de mind közül kitűnik a tavaly elhunyt Lucian Pintiliének a Ceaușescu Romániájában betiltott két alkotása.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …