Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Címke: Ursula von der Leyen

188 cikk 1/19 oldal

Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs

Nem sikerült megállapodni az EU következő hét évi keretköltségvetéséről, az álláspontok sem közeledtek egymáshoz, így kora este véget ért az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben.

Az EU-pénzekről tárgyal Brüsszelben Orbán Viktor

Brüsszelbe érkezik hétfőn a miniszterelnök, hogy az uniós csúcsintézmények vezetőivel, Ursula von der Leyen bizottsági elnökkel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács veztőjével egyeztessen.

Orbán Viktor Brüsszelben és Rómában tárgyal

A magyar miniszterelnök hétfő délelőtt Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével tárgyal, majd Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével folytat megbeszélést.

Összetartást vár Brüsszel a tagoktól

A tapasztalatok szerint az erő nem az elszigeteltségben, hanem a közös munkával felépített unióban rejlik – erre figyelmeztetett Brüsszelben Ursula von der Leyen.

Durván törvényt sért a román államfő

Nem tesz eleget jogszabályi kötelezettségének és nem válaszol a Beke–Szőcs-ügyben hozzá írt kegyelmi beadványra Klaus Johannis román államfő – tájékoztatta a Magyar Nemzetet id. Lomnici Zoltán.
188 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …