Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: Vámos György

81 cikk 1/9 oldal

Áremelést hoz a munkaerőhiány

Felgyorsulhat az árak emelkedése július­tól: óriási versenykényszerben vannak az áruházláncok és a kisebb boltok is, mert kevés a megfelelő kiszolgáláshoz szükséges munkaerő.

Pünkösdkor is megtelnek a szállodák

Útnak indulnak a magyarok a pünkösdi hosszú hétvégén is: a nagy többség a szállodában, nyaralóban töltött pihenést, a szabadidős programmal egybekötött belföldi kikapcsolódást választja.

Milliárdos többletköltés húsvétkor

A napi friss fogyasztási cikkek mellett tartós élelmiszereket, iparcikkeket is kínáló hiper- és szupermarketek erős látogatottságra számítanak ma, akárcsak nagyszombaton.

Tumultus az áruházakban

Húsvét alkalmából a tipikus élelmiszerek eladásai nőnek a leginkább, ilyen a sonka és a hústermékek, a kalács, a tojás, a friss zöldségek, valamint a különféle édességek és sütőipari termékek.

Többet költünk a húsvétra készülve

Húsvétkor is meglátszik majd a kereskedők forgalmán, hogy az idén tovább nőtt a családok elkölthető jövedelme és élénkült a fogyasztás.

Könnyebb lett tavaly a megélhetés

Éves összevetésben közel húszezermilliárd forintot tett ki a magyar családok háztartási célú fogyasztási kiadásainak növekedése 2018-ban.

A kiskereskedelem is nyer a családvédelemmel

Tovább ösztönzi a kiskereskedelem egyes értékesítési területeinek bővülését a kormány második fél évtől érvényes, hétpontos családvédelmi akcióterve.
81 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.