Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: várkert bazár

31 cikk 1/4 oldal

Orbán Viktor: Lebegj, mint egy pillangó, szúrj, mint egy méh!

A XXII. évértékelő beszédét tartja Orbán Viktor miniszterelnök a Várkert Bazárban, ahol a kormányfő a hagyományoknak megfelelően áttekinti az előző időszakot, illetve kijelöli a következő időszak kormányzati feladatait.

Február 16-án értékeli az évet Orbán Viktor

A miniszterelnök ismét nagy horderejű bejelentésekre készül, többek között újabb gazdaságvédelmi akcióterv és a családok megerősítését szolgáló intézkedések ismertetése várható.

Aranka örülne

Böhm Arankáról a színpadon a kivetítőn a megfelelő résznél hatalmas fotográfia. Micsoda nő. Állítólag leköpte Mengelét. Vagy nem.

Nyílik a turizmusban az adventi kalendárium

A turizmusban lassan mindent áthat a karácsonyvárás, a téli feltöltődési lehetőségek változatos hangulata, amely számos újszerű élményt is ígér itthon az elkövetkező hónap során.

Adventi programok a Várkert Bazárban

Advent négy vasárnapján, december 1. és 22. között ismét megrendezi a Várkert Bazár karácsonyi programsorozatát, amely minden korosztály számára tartogat különlegességeket – közölték a szervezők az MTI-vel.

Igényes adventi programok a Várkert Bazárban

Az idelátogató családok akár egész napos, ingyenes programokkal kapcsolódhatnak ki az elüzletiesedett adventi pörgésből, ami napjainkban bizony gyakran elhomályosítja a valódi várakozás fényét.

A DK-nak közömbös a magyar értekezlet

A Magyar Állandó Értekezlet plenáris ülésén teljes konszenzussal zárult, beleértve az összes határon túli magyar pártot és az ellenzéki pártokat, kivéve a Gyurcsány-pártot.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …