Húszéves az Anna and the Barbies

A Várkert Bazárban ad különleges koncertet az Anna and the Barbies március 17-én.

Forrás: MTI2024. 03. 13. 8:00
Anna and the Barbies
Fotó: Facebook / Anna and the Barbies
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A zenekar a jubileumi eseményen a közönség aktív részvételével, a versek és a zene segítségével keresi a választ az élet nagy kérdéseire. Szó esik álmokról, csodákról, hitről és még sok fontos témáról.

Anna and the Barbies
Fotó: Facebook/Anna and the Barbies

Ezúttal Novák Péter énekes, rendező is csatlakozik a zenekarhoz, aki a dalszövegeket sajátos értelmezésben interpretálja. Az előadás után a Várkert Bazárban lesz először megtekinthető és előrendelhető a Vincze Mill kiadásában limitált és számozott példányban megjelenő 20 év 20 dalszöveg című kiadvány.

Az Anna and the Barbies húsz évvel ezelőtt az underground színtér klubjaiból indult. A csapatban Pásztor Anna énekes és Pásztor Sámuel (gitár, ének) mellett Hernádi Dávid basszusgitáron, Vághy Tamás billentyűs hangszereken játszik, Balasi Ádám pedig dobol.

Az együttes eddig kilenc lemezt (Passionfruit – 2005, Medallion – 2008, Gyáva forradalmár – 2010, ÁNEM! – 2012, Csillagokkal álmodom… – 2013, Szabadesés – 2014, Utópia – 2017, Indián – 2019, Adj király katonát – 2022) készített, és az egyik legnépszerűbb hazai koncertzenekarrá nőtte ki magát Magyarországon.

Az Anna and the Barbies legnagyobb slágerei közé tartozik a 4kézláb, a Márti dala, a Don’t Fit In, a Gombóc, a Tangó, az Álmatlan, a Nyuszika, az After Hours, a Mindenki másképpen egyforma vagy a Szabadesés.

Borítókép: Az Anna and the Barbies zenekar (Fotó: Facebook/Anna and the Barbies)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.