Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 6., péntek, Miklós napja

Címke: városliget

30 cikk 1/3 oldal

Találkozás a jelennel

Új néven született újjá és egészült ki terekkel és funkciókkal a városligeti Olof Palme-ház. A Városliget régmúltja szép. Közelmúltja lepusztult. Jelene átalakuló. És a jövője? Kérdéses.

Szabadtéri sorozatot indít Budapesten a Néprajzi Múzeum

Szabadtéri sorozatot indít Budapesten a Néprajzi Múzeum. A kezdeményezés célja új formában mutatni be a jelenleg költözés alatt álló múzeum gazdag gyűjteményét – közölte az intézmény az MTI-vel csütörtökön.

Tárgyalhatnak a beruházások sorsáról

Karácsony Gergely az első intézkedései között ígérte: le fogja állítani az új létesítmények megépítését. A Városliget Zrt. hangsúlyozta: minden beruházásra végrehajtható építési engedéllyel rendelkeznek.

Ujjé, a ligetben...!

A budapesti Városligetet szegélyező egykori Aréna, ma Dózsa György úton a millennium óta szinte minden politikai kurzus letette a maga építészeti névjegyét.

A lódító zöldítő

Az ellenzék legfőbb és mindenes jelöltje a Holdnak, pontosabban az ellenzéki szólamokra vevő fővárosi szavazóknak énekel, hátha pár szavazatot szerezhet.

Millennium Ház: időutazás

A korábban elhanyagolt építészeti remek ismét a park ékkövét jelenti, az eredeti szépségében pompázó díszes homlokzatú házat október 26-án vehetik birtokukba a látogatók.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …