Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 23., szerda, Gyöngyi napja

Címke: városliget

27 cikk 1/3 oldal

Tárgyalhatnak a beruházások sorsáról

Karácsony Gergely az első intézkedései között ígérte: le fogja állítani az új létesítmények megépítését. A Városliget Zrt. hangsúlyozta: minden beruházásra végrehajtható építési engedéllyel rendelkeznek.

Ujjé, a ligetben...!

A budapesti Városligetet szegélyező egykori Aréna, ma Dózsa György úton a millennium óta szinte minden politikai kurzus letette a maga építészeti névjegyét.

A lódító zöldítő

Az ellenzék legfőbb és mindenes jelöltje a Holdnak, pontosabban az ellenzéki szólamokra vevő fővárosi szavazóknak énekel, hátha pár szavazatot szerezhet.

Millennium Ház: időutazás

A korábban elhanyagolt építészeti remek ismét a park ékkövét jelenti, az eredeti szépségében pompázó díszes homlokzatú házat október 26-án vehetik birtokukba a látogatók.

Ingyenes kulturális programsorozat indul a Városligetben

Egy hónapos ingyenes kulturális programsorozat veszi kezdetét csütörtökön a Városligetben: a Pavilon és a Magyar Zene Háza közös szervezésében megvalósuló Zene a lombok alatt elnevezésű sorozat keretében kedvelt zenei formációk lépnek fel, a gyermekeket, hangszerkészítő foglalkozáson várják, a Múzeumok a szabadban című estek alkalmával a Szépművészeti Múzeum, a Néprajzi Múzeum és a Diafilm Múzeum vetítéssel és dj-vel várja a látogatókat – közölték a szervezők.

Bemutatják a Városliget aranykorát

A Liget Budapest projekt keretében a végéhez közelít a volt Olof Palme Ház, a Városliget legrégibb és egyik legimpozánsabb épületének műemléki rekonstrukciója.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …