Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 3., szerda, Klotild napja
HÍR TV – Sajtóklub:A többség nem emésztette meg ezt a rettenetet

Címke: városliget

46 cikk 1/5 oldal

A Margitszigetet lezárják a hétvégére, de a Városligetet nem

Ismét lezárják a Margitszigetet, az Óbudai-szigetet és a Római-partot a hétvégére a koronavírus-járvány miatt, de a Városligetre ezúttal sem rendeltek el korlátozást. A Buda környéki települések összehangolt védelmi intézkedésekről döntöttek.

A világ közparkjai tele vannak múzeumokkal

A főpolgármester szemmel láthatóan összetéveszti a nemzeti parkok, (ős)erdők, netán dzsungelek kritériumait egy városi közpark elvárható tulajdonságaival.

Zöldterületekkel javítják Budapest élhetőségét

Az állami segítséggel megvalósítani tervezett budapesti zöldfejlesztések közül a kormány még tavaly több mint százmillió forintot különített el a budai zöldkorridor és a Városmajor megújítására.

Zöldstop a Ligetben

Baán László, a projekt miniszteri biztosa arra kéri a Karácsony Gergely vezette fővárost, hogy még hatályba lépés előtt vonja vissza a parkra és annak használóira nézve roppant káros rendelkezést.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …