Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: vegán

8 cikk 1/1 oldal

A növényi étrendek veszélyei

A kiegyensúlyozott táplálkozás – amely tartalmaz például elegendő vasat, kalciumot, jódot, cinket és fehérjét – véd a krónikus betegségek kialakulásától.

A húson túl

Trendi dolog manapság vegetáriánusnak, még inkább vegánnak lenni, de a hús nélküli étkezés nem modern találmány, a kínai buddhista szerzetesek már kétezer éve beérik utánzattal.

Zöldveszedelem

Eljutottunk odáig, hogy a világ problémáit megoldani nem tudó, ezért folyamatosan a világ átalakításán buzgólkodó manipulátorok teljesen elveszítették eszüket és gátlásaikat.

Étrend és IQ

Az interneten rengeteg – olykor egymásnak ellentmondó – információ kering a különféle élelmiszerek egészségünkre gyakorolt hatásáról, ezért nem tudjuk, kinek higgyünk.

Szőr mentén

A nemrég véget ért divatheteken az állatvédők komoly sikereket értek el: egyre több tervező jelenti be, hogy a jövőben állati szőrme nélkül készíti kollekcióit.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …