Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 3., péntek, Buda, Richárd napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: világgazdaság

228 cikk 1/23 oldal

Hatalmasat ugrott a kőolaj ára

Meredek emelkedésnek indult a kőolaj világpiaci ára a legközelebbi határidős jegyzésekben csütörtökön azt követően, hogy Donald Trump amerikai elnök közölte, várakozásai szerint Szaúd-Arábia és Oroszország hamarosan bejelenti az olajkitermelés jelentős mértékű csökkentését.

Apadó hozamok, higgadt piacok

Világszerte esnek az államkötvényhozamok, ami a piacok megnyugvását jelzi, a legtöbb helyen ugyanakkor nem tudni pontosan, hogy a befektetők nyugodtak meg vagy a jegybankok és kormányok stabilizálják a helyzetet. Amerikában viszont egyértelműen a Fed a nagy vevő, amelynek még a más országok tartalékaiból eladott amerikai kötvényeket is meg kell most vásárolnia.

Világszerte drámai változás vár a munkavállalókra

Eltérő módon kezelik a járvány miatt szinte egyik napról a másikra kialakult gazdasági válságot a világ országai. A munkanélküliség gyors megugrásától viszont mindenhol tartanak.
228 cikk 1/23 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …