Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 24., péntek, Timót napja

Címke: Volodimir Zelenszkij

107 cikk 1/11 oldal

Bukaresti bírálat Ukrajnának

A pontatlan angol fordítás miatti „félreértéssel” magyarázta Olekszandr Bankov, Ukrajna bukaresti nagykövete a román külügyminisztérium Kijev irányába megfogalmazott kifogásait.

Jelentős hatást keltett az ukrán elnök újévi beszéde

Volodimir Zelenszkij arra emlékeztetett, hogy elődei újévi beszédeikben a GDP növekedését hangsúlyozták, ezzel szemben ő arról akar beszélni, hogy az országban élő összes polgár tagja Ukrajnának, a népnek, amely Ukrajnát alkotja.

Visszájára fordulhat a Trump ellen indított eljárás

Hiába szavazta meg az amerikai képviselőház demokrata párti többsége Donald Trump alkotmányossági felelősségre vonását, a megkérdezett szakértő szerint az elnök lehet az eljárás legnagyobb győztese.

Boldogulni a szülőföldön lehet

Bocskor Andrea fideszes európai parlamenti képviselő szerint nagy jelentősége van annak, hogy a Velencei Bizottság a kárpátaljai magyarok oldalára állt.
107 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …